Een minimale tijdsinvestering in uw groeiende administratie?

Optimaliseer uw administratie!

Met de groei van uw bedrijf groeit ook de berg administratie mee. Het is dan ook noodzakelijk uw administratie zo te organiseren dat u hierin minimaal tijd moet investeren.

Introduceer efficiëntie en optimalisatie in uw bedrijf met de hulp van Adminster.

Krijg terug grip op uw organisatie. Zet Adminster in om alle administratieve werkprocessen te analyseren.

  • Is uw administratie een chaos?
  • Komen uw medewerkers om in het werk?
  • Wil u efficiënte werkprocessen introduceren?
  • Wenst u alle energievreters te elimineren?

Is uw antwoord ja op één of meerdere bovenstaande vragen? Neem contact met ons op om samen te bepalen waar we u kunnen helpen.

De voordelen van een neutrale blik:

  1. Objectieve kijk: we hebben geen voorgeschiedenis met uw bedrijf of procedures. Doordat we kijken naar uw processen in het nu en zonder voorkennis, zien we alles door een kritische bril.
  2. Werkplekobservatie: we komen effectief plaatsnemen bij uw medewerkers die de administratie uitvoeren. Zo kunnen we de obstakels voor een efficiënte organisatie identificeren.
  3. Realistisch en praktisch: geen moeilijke en dure woorden en voorstellen. Adminster zorgt voor een praktisch en realistisch plan van aanpak. Helemaal op maat van uw bedrijf.

Hoe werkt het?

Let's meet up

Is er achterstand in bepaalde processen?

Heeft een proces een erg lange doorlooptijd met klachten tot gevolg?

Moet u telkens zoeken naar dezelfde documenten?

Wordt een taak vaak dubbel gedaan?

In een verkennend gesprek gaan we op zoek naar de knelpunten in uw administratie. Hierin proberen we reeds een zicht op uw organisatiestructuur te schetsen zodat we de opdracht correct kunnen inschatten en een passend voorstel kunnen opmaken.

Let's talk business

Op basis van het kennismakingsgesprek maken we een plan van aanpak op om de analyse uit te voeren en leggen we ons prijsvoorstel voor.

Let's go

Nadat alle afspraken werden gemaakt, kan de analyse van uw onderneming opgestart worden. Na de analyse wordt een verslag opgemaakt met de huidige processen en verbeterpunten. In een afrondend gesprek wordt dit verslag voorgelegd. Indien gewenst, kan u ook de begeleiding van de implementatie aan ons overlaten.