Het gezicht achter Adminster is Stefanie De Neve


Het gezicht achter Adminster is Stefanie De Neve.
Ik deed jarenlang ervaring op in diverse administratieve en projectmatige jobs, die de perfecte bagage meegeven om je effectief en efficiënt te kunnen ondersteunen.

Ik studeerde in 2007 af als Bachelor in de Bestuurskunde en Publiek management. Daarna begaf ik me op de arbeidsmarkt en leerde ik de kneepjes van het vak op verschillende administratieve en commerciële functies.

De laatste jaren ben ik werkzaam in het UZ Gent, waarbij ik naast uitvoerend werk op verschillende interne diensten, ook analyses en kwaliteitsverbeteringen detecteer en implementeer.
Tijdens mijn loopbaan besefte ik dat ik meer wilde betekenen voor iedereen die met administratie te maken heeft. Administratie vraagt aandacht en investering om je bedrijf of job vlekkeloos te laten verlopen. Vaak wordt de ‘papierwinkel’ echter naar de achtergrond geschoven. 
Het is dan ook mijn missie om het bewustzijn van een goed opgezet administratief systeem te vergroten en mensen te inspireren hier ook zelf mee aan de slag te gaan. En als je het niet alleen ziet zitten, zijn wij er nog 😊.